• 69
    sanıldığının aksine bize fayda sağlayacağını düşünüyorum.

    1- kimse aptal değil, okan hoca hiç değil.

    bana göre okan buruk'un fatih terim'den aldığı en iyi özellik micro yönetimdir. hatta belki üzerine bile çıkmış olabilir. bu kadar gündemde olan bir konuya çoktan önlemini almadığını düşünüyorsak yanılıyoruz.

    peki nedir önlemi? tahminen o zemin şu an için her gün inceleniyor. o zemine göre en uygun ayakkabılarla çıkacağımıza eminim. hatta belki o sahaya özel ayakkabı bile ürettirebiliriz. süre var. peki aynı durum ankaragücü için geçerli mi? ankaragücü'nün sahayı inceleyip, ona göre öneride bulunacak bir uzman veya istediği zaman istediği kramponu ürettirebileceği imkanı var mı?

    2- bizim oyun stilimiz ve ankaragücü'nün oyun stilini düşündüğümüzde sahanın o hali kime yarıyor? bir de böyle düşünün. üstelik teknik direktörlerin esnekliği ve micro yönetimde avantaj kimde?

    3- tabii ki güzel sahada oynamanın yerini tutmayacak, sakatlık riski ataracaktır. ancak minimuma indireceğimize dair inancım tam. sakatlık riski dışında rahat geçeceğimiz bir maç olacaktır.

    4- maç sonu ali koç, eryaman tribününden atlarsa şaşırmayın.*

    edit: emre belözoğlu denilen şahısa seslenelim. inşallah kazımcan'ı çıkarmazsın karşımıza, çünkü çocuğun zaten başı sakatlıklarla belada. şu adama bile bize kötülük yapmak için şu adama bile fırsat verdik ya... bilemiyorum altan.

    #konsantrasyon
App Store'dan indirin Google Play'den alın