• 72
    bu zeminde ve hatta daha iyi durumda olacak bu zeminde fb'nin kupa maçının oynatılmayacağını hepimiz biliyoruz değil mi? bu kupa maçından sonra bu sahada istanbulspor ile oynayacak ankaragücü.

    biz oynadıktan sonra fb ve istanbulspor buraya gidiyor. ve onlar oynamayacaktır.

    bu saha zemininde bu maçı oynatan da....
    maçta oyuncumuz sakatlanınca dünyaya bu tff'yi rezil etmeyen yönetimimiz de....

    neyse pilot olmayacağım.

    bir erzurumspor maçımız öncesinde de böyle bir durum vardı. hava şartları nedeniyle oynatılmamalıydı ama taş gibi zeminde oynatmışlardı zorla ve berabere bitmişti maç. hedefine ulaşmıştı rakipler. neyse ki sakatlık olmamıştı.

    gerçekten ilahi adalet varsa bu maç orada oynatılsın diye ısrarcı olanlar ankaragücü'nün kritik 2-3 futbolcusu ilk yarı bitmeden sakatlanıp oyundan çıkar ve maç öncesi bu maç burada oynatılsın diye ısrar edenler bu maç neden burada oynatıldı diye maç sonrası ağlar umarım.

    nasıl ki milli maçlarda sakatlanan oyuncuların maaşlarını fıfa veriyor, bu tür tff kararı sebebiyle sakatlanan oyuncuların maaşları tff tarafından ödensin. böyle bir şey olsa tff korkar kararı vermekte. icardi mesela sezonu kapatsa bir sürü para verecekler. ama şimdi icardi sakatlansa mutlu olurlar çünkü kendilerinin kaybedeceği bir şey olmayacak.

    ama yine de uluslararası futbol mercilerinde bu tür sakatlıklarda hakkımızı arayabiliriz diye düşünüyorum. bu süreçte tff'nin kararları resmi kayıt altına alınsın. sakatlıklar sonrası dava açabilelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın