resim
Ferdi Erenay Kadıoğlu
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sol Bek
Yaş:24
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 626
    kendisine en büyük kötülüğü kendi taraftarı yapan ortalama bir bek oyuncusu.

    yalan yok, oyun tarzıyla doğru takımda ve doğru sistemde önemli bir oyuncuya da dönüşebilir. ama bunu yapabileceği takım sayısı çok az ve hepsi üst düzey takımlar. oralara gitmek için de yeterli deneyimi ve yeteneği yok. pep’in city’si için ideal bir bek tarzı ama bi 4-5 gömlek altında o takımın yetenek olarak.

    ferdi’yi önce kerem aktürkoğlu ile kıyasladılar. hatta kendi de çirkin bir iki paylaşım yapmıştı bu kıyaslamaya dair. ne oldu? kanat oyunu yetersiz geldiği için zorunluluktan beke çekildi. bu sefer de boey ile kıyasladılar. boey 30 milyon euro’nun üstünde transfer yaptı, sırf 5 büyük ligde oynamıyor diye fransa milli takımına seçilemedi ama bu fenerlileri durdurmaya yetmedi. hala ferdi’yi üstün görüyorlar.

    kardeşim önce bi ferdi’yi bayern, man utd deplasmanında falan bi görelim. almanların tank dediği goretzka’ya birebirde üstünlük kurarken görelim ondan sonra biz de kıyaslamaya katılırız bir şekilde. bir gidin şampiyonlar ligi’ne de orada görelim bi ferdi’yi. maksimum 15 milyon euro edecek bir oyuncu. o da alıcının imkanlarının ve zamanının kısıtlılığına bağlı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın