resim
Carlos Vinicius Alves Morais
Takım:Fulham
Mevki:Santrfor
Yaş:29
Boy:1.90
Uyruk:Brezilya
  • 205
    pozitif reis, adamın yüzü gülüyor lan sürekli. 1 ay sonra da yüzü gülsün, bizleri de sevindirsin. bu yüzden bırakın 1,5 maçta adam asmayı.

    seferovic ile alakası yok. seferovic koşmaktan aciz bitik bir topçuydu. bu arkadaş ise yaldır yaldır koşuyor, hevesli, istekli arkadaş. işte biraz kazmalık varmış, o da iki pozisyondan çıkan analiz ama neyse.

    yedek diye alındı ama taraftar icardi'yi bile kesecek adam istiyor. bu arada icardi bile beğenilmiyordu ilk geldiğinde. boş kale topçusuydu ya hani, futbol ulemalarımızı şaşırttı tabi. şimdi de sakat icardi'ye sallıyorlar. halbuki falcao gibi salacaktı kendini. 2 hafta değil 2 ay dünya tatili yapacaktı. bizi unutacaktı, takımı unutacaktı. bu taraftar bu muameleden anlıyor. asla niyete önem vermiyoruz. sakatmış, psikolojisi bozukmuş, yedek forvetmiş banane. materyalist taraftar da böyle oluyor işte.

    artı özellikleri var, eksi özellikleri var. benfica'da, psv'de, tottenham'da, fulham'da oynamış. cv boş değil. benfica'da 20 küsür gol attığı sezon var. kazma falan değil, bazen aşırı heyecanlanıyor, kararsız kalıyor, o kadar. mücadelesi, fiziği, oyun bilgisi, oyun repertuarı icardi'yi rahatlatacak cinsten. daha göreceğiz zaten, neden bu kadar peşin hükme varmaya çalışıyoruz anlamıyorum. büyük maliyeti de yok. bi durun ya, bu düşmanlık neden?
App Store'dan indirin Google Play'den alın