resim
Carlos Vinicius Alves Morais
Takım:Fulham
Mevki:Santrfor
Yaş:29
Boy:1.90
Uyruk:Brezilya
  • 196
    barış alper'i ilk defa birine el kol yaparken gördüm, o da şahane hazırladığı pozisyonda kendisinin dalga geçer gibi vurduğu şut yüzünden oldu.

    hani boş kaleye yuvarlaması için pas bırakıyorsun, koşarken adımlayamıyor.

    çizgiye inip 6 pastan tek dokunuş yapacağı bir top çıkarıyorsun, bu sefer de vücudunu ayarlayamayıp isabetsiz cılız bir şut çıkarıyor.

    defans arkasına sarkıtıp kaleciyle karşı karşıya bırakıyorsun, koşamayıp 5 metre geriden gelen oyuncuya topu kaptırıyor.

    topa basmaya çalışsa, duran topu ayağından açıp rakibe yuvarlıyor?

    yani serbest düşüşteki topçuların peşine düşe düşe, kilodan koşamayanından tut ayağındaki topu yadırgayanına kadar her türlüsünü gördük bir senede. tebrik ediyorum hakikaten.

    diğer yandan sanki iyi bir pivotmuş, bi pivot özelliği varmış gibi bir de kapalı takım performansı bekleniyor falan ama adamın kafa vuruşlarındaki beceriksizliği global çapta zaten. prime halinde bile fm kafa vuruşuna 20 üzerinden 8 vermiş. skills videosu bile kalecinin üstüne vurduğu kafa vuruşlarından ibaret..

    bu sezon kayseri maçındaki baran demiroğlu'nun 14 dakikalık performansı da, vadettikleri de şunun fersah fersah üstünde. ille biri kötü oynayacaksa, en azından kötü oynamaya hakkı olan kötü oynamalı.

    (bkz: 10 şubat 2024 galatasaray istanbul başakşehir maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın