resim
Tanguy Ndombélé Alvaro
Takım:Nice
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:27
Boy:1.81
Uyruk:Fransa
  • 1705
    bence ıslıklanmak bile bugün gördüğü muameleye tercih edilirdi. ıslıklanan insandan bir beklenti vardır. öfke var, hayal kırıklığı var, kızgınlık var, sen böyle oynamazsın mesajı var.

    ancak bugün topla dönüş yaptığında yükselen sesler artık senden hiçbir beklentinin kalmadığının yansımasıydı. taraftar artık sana verilen paranın üstüne soğuk su içmeyi kabullenmiş. kızmadı, sadece gülmekle yetindi.

    ancak henüz 27 yaşında bir birey olarak, futbolu en üst seviyede oynamış birisi olarak bundan sonrası senin kararın. artık destek çıkacak kimse de yok. kendi gururun için ayağa kalkmak istersen insanlar bir dönüş hikayesini dinleyip takdir eder. hiçbir şey beceremiyorsan boey gibi, barış alper gibi üstüne kata kata ilerleyen genç oyuncularla fikir alışverişinde bulun. onları futbola ne bağlıyorsa, onları ne motive ediyorsa oradan kendine bir pay çıkarmayı dene. bunu da bizler için, galatasaray futbol takımı için değil, binlerce kişi tarafından dalga geçilen kendin için yap.

    bana kalırsa sana verilen süre ile efe, hamza, gökdeniz gibi genç isimlerin hakkından yiyoruz. ancak bugün tanık olduğum sahne, ne olursa olsun bir insan için üzücü. o reaksiyonu dibine kadar hak etti. bundan sonrası artık karakter meselesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın