resim
Mateus Cardoso Lemos Martins
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.75
Uyruk:Brezilya
  • 1900
    yaklaşık 3 milyon euro yıllık ücreti türkiye kupasında taş kağıt makas oynamak için alıyor galiba. kaç defa 10 şubat 2024 galatasaray istanbul başakşehir maçına benzer, skor olarak rahat maçta oyuna girdi olumlu bir hareketini göremedim. sağ ayağı olmadığı için sprint bile atamıyor yeri geldiğinde.
    euroda da enflasyon türk lirası gibi herhalde. zamanında selçuk'u, burak'ı boşuna gömmüşüz. ama yok dünya futbolundan bi haberiz ve tete'nin piyasası var. milyon eurolara satacağız.
    ben tete'yi daha önce izlemedim daha önce de söylediğim gibi türk liginde sinan gümüş kadar bile performans göstermeyen adamı o denilen fiyatlara, bu yıllık ücrete kim alıyorsa kerizdir.
    he alan olursa da madde madde kaç para alacağız, tete'nin maaşını kim ödeyecek onu da açıklasınlar.
    ara transfer döneminde transfer teklifleri var deniliyordu ikna etsene hadi tete'yi gitmeye. edemiyorsun di mi çünkü adam maaşı niye bıraksın. hayır her şeyi geçtik sanki adam satmaya oyuncu alıyoruz adam da performans sıfır. bir katkı ver bir maç seni de on bire yazsınlar değil mi tete?
    adam gibi katkı vermesi lazım, galatasaray'ın faydasınaysa biz rezil oluruz sıkıntı yok ver şu piyasanın hakkını artık. ulan barış'ımız yoksa tete'miz var diyelim.
    allah'tan barış alper'in, kerem'in vb. oyuncuların yıllık ücret konusunda sıkıntısı yok da haber maber görmedik.

    sözde scoutumuz var her transfer döneminde menejerlerin kucağına düşmüşüz, biz fener değiliz böyle böyle har vurup harman savuralım. tete, ndombele, ziyech, zaha fiyat performans oranı düşük oyuncular.
App Store'dan indirin Google Play'den alın