• 1
    konuşmak için çok erken ancak büyük kulüp refleksi vermek istiyorsak burada şimdiden aksiyon alınmaya başlamalı.

    mayıs veya haziran 2024'te başkanlık seçimi var. dursun özbek aday olmazsa veya seçimi bir başkası kazanırsa yeni gelen başkanın transferleri temmuz bitmeden, kamp başlamadan takıma kazandırması gerekiyor.

    sezon sonunda muslera, ndombele, ziyech, aurier, vinicius, mertens'in sözleşmeleri bitiyor.
    kiraladığımız oyuncularımızdan nicolo zaniolo, yunus akgün ve emin bayram geri dönecek.

    euro 2024'te olduğu için bu transfer döneminde abdülkerim bardakçı, victor nelsson, kerem aktürkoğlu, barış alper yılmaz gibi oyunculara teklifler gelecektir.

    açıkçası zaniolo'yu tutabileceğimizi sanmıyorum. nelsson'da gider. eğer uygun bütçe de verilirse şimdiden kadroyu şekillendirmemiz gerekiyor. iskeleti bozmadan (muslera - abdülkerim davinson - torreira - icardi) çevresine takım kurmamız gerekiyor. kerem, zaha ve barış alper gibi eklemeler de bu iskelete dahil ancak kadro mühendisliğinin iyi yapılması gerektiği aşikar. çünkü önümüzdeki sene hedefimiz türkiye ligi değil şampiyonlar liginde çeyrek final belki yarı final olacak. belki avrupa ligi kupası olacak.

    dediğim gibi, konuşmak için erken ama büyük kulüp olmanın aksiyonu da budur. kadrona kimin girip kimin çıkacağı belliyken şimdiden bazı oyuncularla söz kesmek gerekebilir.

    tabi en başta, her şeyden önce mevcut yönetimin saygıdeğer hocamız okan buruk ile sözleşme uzatması gerekmektedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın