• 95
    2023-2024 döneminde galatasaray kadrosu için yetersiz demek haksızlık olur. yetiyor ki takım önüne gelene basıp geçiyor. bunu diyen 2006 ve 2008'in şampiyon takımlarına neler derdi, düşünmek bile istemiyorum. kadro iyi ve yeterli. ancak, koca bir ancak var.

    okan hoca'nın da dediği gibi orta sahada nicelik olarak çok isim var ama nitelik kısmı bariz bir şekilde eksik. torreira as kalitesinde tek orta saha oyuncumuz. yanındaki herkes hamle oyuncusu ya da son çare yedeği olabilir anca. okan buruk bir zamanların aslanlar gibi bir orta saha oyuncusu olarak bunu hepimizden iyi görüyordur ama mevcut oyuncuları sezon ortasında demoralize etmemek için açıktan söylemiyordur, eminim. yaz transfer döneminde olsak başka konuşurdu, konuştu da zaten.

    bu kadronun şampiyon olacağına inancım tam. ancak orta sahaya fizik kalitesi yüksek ve ayağı tahta olmayan bir adam bile atabilseydik oyun kalitemiz arşa çıkacaktı, okan buruk belki de tarihin en büyük şampiyonluğunu alacaktı. şimdi ucu ucuna yarış veriyoruz. sonunda kazanacağımızdan hiç şüphem olmasa da takıma tek bir dokunuşla verilebilecek muazzam katkının verilmemesi canımı sıkıyor.

    edit: şimdi aklıma geldi, bu kadroya yetersiz dersek 2001-2002 yılındaki kadroyu şampiyon yapan lucescu'ya mesih filan dememiz lazım. takımda plaj futbolcusu bile vardı mk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın