resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3629
    hakkında karalama yapmak için yalan konuşmaktan çekinilmeyen yönetici.

    orta saha rotasyonunda toreira, oliveira, kerem demirbay ve malesef ndombele bulunan bir takımda diğer 2 ismi görmezden gelip sadece kerem ve ndombele ismine mahkum etti diye anlatılıyor.

    pembe götlü taraftar kitlesi kağıt üstünde “her pozisyonda açık ara en iyi takım” olmazsak şampiyon olamayacağımızı zannediyor, daha da kötüsü, böyle gelen şampiyonluklarda nasıl olduğunu anlamayıp, eğer şampiyon olan takim rakipse şike/teşvik/katakulli yaptıklarına can ı gönülden inanıyor, eğer kendi takımıysa da ‘rakipler kötüydü öyle şampiyon olduk’ diyor.

    yine hayatın gerçekliğinden kopmuş bu pembe götlü taraftar kitlesinin hayatın diğer alanlarında yaptıkları yorumlarda da bu fenomenle karşılaşıyoruz, girift bir yapının iyi veya kötü olduğunu değerlendirmek için yalnızca bir iki parametreye ölümüne bağlanıyor ve inanılmaz kötü kararlarla hayatını bomboş şekilde yaşıyor.

    evet 8 numarada ideal bir çözümümüz yok ancak o bölge şimdiye kadar gayet iyi idare edilmiş; sezon sonuna da bu şekilde gidileceğine inanılmış.

    bu kadar büyük borçlu kulüplerin, gelen bonservis gelirini %100 oranda harcama lüksü maalesef yok.

    şampiyonlar ligi dahil toplam operasyonel kar 10-15 milyon euro’yu zor buluyor ve biz 35 milyon euro bankalar birliği borcuna faiz ödemek zorundayız. bu dönemde yapılam 35 milyon euroluk satıştan elimizde 25-27 milyon euro gibi net bir kar kalıyor. bu para hala faizi ödemeye yetmiyorken, farklı projelendirmelerle bu borçtaki ana parayı kapatmak zorundayız. sürdülüebilir değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın