resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 8350
    https://twitter.com/.../1754967030539632728

    neyin tribinde olduğunu anlamadığım top tepikleyici. yok mentali kuvvetliymiş yok baskılara direniyormuş hepsi fasa fiso. mental falan yok bu çocukta. küçücük çocuğun yanında bile aklına eleştirenler geliyor.

    kerem, sana bir şeyleri açık açık söyleyeceğim. sen şimdi diyorsun ya "sevmeyenler" diye. ben de aynen kabul edip neden sevilmediğini anlatayım sana kısaca:

    her maç zibil tane top kaptıran, en ufak şeyde sağa sola el hareketi yapan, taraftara trip atan, yüzü hiçbir zaman adam akıllı gülmeyen, ailesinden birtakım şahısların galatasaray aleyhine demeçler verdiği, şımarık, egolu ve beden dili senin kadar sıkıntılı olan kimseyi sevmem. iticisin kerem. erden timur transfer edeceği oyunculara karakter testi yaptığını söylemişti. eğer seni erden timur transfer edecek olsa sen o testi geçemeyip fenere imza atardın kerem. iki gol iki asist yaptın diye taraftardan ve ya galatasaray'dan büyük olamazsın kerem. olmuş gibi triplere havalara girersen de iyi niyetli yaklaşmam sana kerem.

    kusura bakma kerem. kendi ağzınla öyle nitelendirdiğin için söylüyorum, "sevmeyenlerdenim" kerem. takıntılı olma efendi gibi işini yap kerem. yoksa ayrılık yakın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın