• 167
    vinicious iştahlı ve heyecanlı oynuyor. bu halini devam ettirirse önde baskı oyunumuzda çok işe yarar. bir pozisyonda güzel istasyon olup halil'e topu aktardı. bu iki özelliği dışında şimdilik bir artısını göremedim. ofsayt da olsa net bir pozisyonda topa vurmadı.

    bu arada yayıncı kuruluş ilk golümüzü göstermemek istedi adeta. neredeyse top çizgiyi geçmeden tribünleri göstereceklerdi* top ağlara değer değmez kötü bir açıdan tribünlerimizi gösterdiler hemen.

    spiker de ayrı kafada. bandırmaspor bir pozisyona girdi hemen ardından biz kontraya girdik ve halil değerlendiremedi. spiker bizim ataktan bahsetmedi bile. bandırmaspor'un kaçırdığı pozisyondan bahsetti. yayıncı kuruluş tekrarını da göstermedi atağımızın. halil bencil olmasa orada gol atmamız kaçınılmazdı.

    onun dışında oyuncularımızın hepsi "ben de gol atayım abi be" moduna girmiş durumda. bu kafadan çıkarsak fark kaçınılmaz olur. ilk yarı 3-0 bitseydi barış'ı çıkaralım yerine gençlerden koyalım diyecektim ama ikinci yarının ilk 15 dksı geçsin öyle yapalım artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın