resim
Hakim Ziyech
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fas
  • 1741
    amerika'nın, dünyaya attığı en büyük kazıklardan birisi, gelir adaletsizliğine değil, kimliğe dayalı sol kültür ihracı oldu. ırkçı olmayan insanlara ırkçı deniliyor. ben ırkçı değilim, buradaki çoğu insan ırkçılığın kıyısından, köşesinden de geçmiyor adım gibi eminim. doğduğun yer, ekonomi, kültürel alışkanlıkların topyekün sosyolojik bir etkiye sahip. türkiye'de doğan ortalama bir çocuğun da kendisine göre, iyi ve kötü yanları vardır. hintlilerin de var. rusların da var.

    kanındaki şu proteinden dolayı, dna dizilimindeki şu genlerden dolayı iyidir, kötüdür, aptaldır, üstündür demiyorsan, bazı istatistiki sonuçlarla, tarihi deneyimlerle, sosyolojinin araçlarıyla çıkarımlar yapmaya çalışıyorsan bunun yanlış bir tarafı yok. eminim dünyadaki bütün scoutlar bunlara dikkat ediyordur.

    yönetime kızmıyorum, çok büyük bir isim. şampiyonlar liginde icardi, zaha, ziyech, ndombele, sanchez isimleri yarı final oynasa şaşırmazsın gerçekten. oldu, olmadı geçti artık. üzüldüğüm tek nokta bir futbolcu aktif futbolu bizde bıraktığında, kendimizi ikinci elci gibi hissediyorum. en azından belhanda gitti adana'da oynadı. böyle emekli ikramiyesini biz veriyoruz gibi gelince, ekstra üzülüyorum. fakat yapacak bir şey yok. taraftar, yönetim birlikte bir bütünüz. bu yıldız, tükenmiş oyuncuları da seviyoruz. yönetim 10 tane geleceği olan 20 yaşında futbolcu alsaydı, muhtemelen herkes yönetimi topa tutardı. ben de bu grubun içinde olabilirdim. kendimi de ayırmıyorum. topyekun bir bütünüz dediğim gibi. hayırlısı olsun bakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın