• 30
    o kadar kötü bir hakemlik sistemi var ki sürekli burada görev yapan hakemler eleştiriliyor. nasılsa bu odadaki adamlar arka planda kalıyor diye hakemler işlerini savsaklıyor. ilk önce sahadaki hakem doğru kararları verecek. pozisyonu görüp vermedikten sonra var'da bir şey yapamaz. ben gördüm oynat dedikten sonra sabaha kadar var çağırsın gitmez hakem.
    4 şubat 2024 beşiktaş trabzonspor maçında net bir penaltı pozisyonu var trabzonspor lehine mesela. bu orta hakemin gözünün önünde oluyor. orta hakem kim? arda kardeşler. ülkenin net şekilde en kötü hakemi. buraları nasıl hak etti o bile tartışmalı.
    ilk önce oklar orta hakeme sonra var'a yönlendirilmeli.
    bizim son oynadığımız 2 şubat 2024 samsunspur galatasaray maçında icardi'ye yapılan penaltıyı orta hakemin görmemesi de ona keza imkansızdır.
    hadi orta hakem görmedi yan hakem ne iş yapar?
    nasıl olsa günah keçisi var arka planda var hakemleri. salla dursun.
    he karambol olur, orta hakemin görmesi imkansız durumlar cereyan eder o zaman tamam. var ipe ipe karışmak durumunda kalır.
    korner pozisyonunda aynı anda 5 kişi topa yükselmiş ancak defans yapan eliyle topu iteklemiş ve neticesinde hücumcu kafayı vuramamış. üstüne de top açılıp gitmiş. bunu orta hakem zor görür. ancak "var" bu pozisyonlar için var. karambol ve hakemin göremediği yerler için var. sen orta hakemin üstündeki yükü de "var" a yüklersen o hakemlerden ileri derecede performans bekleyemezsin.
    kimi kondisyon testlerinden kalır, kimi gözünün önündekini vermeyip kulağını tutar hikayeden.

    edit: yazım hatası düzeltildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın