resim
Hakim Ziyech
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fas
  • 1754
    yine yeniden fenerli medya ve tik pesinde kosan galatasarayli yorumcular sayesinde afrika kupasina gittiginden beri yerin dibine sokulan ligin acik ara en yetenekli futbolcusu.

    ligde 2 maci kendi aldi, onun disinda faydali oldugu anlar da oldu. kotu oynadigi anlar da. ıstatistige donusmeyen bir suru asisti var aslinda. bunu gectim bugun eger manu macini iki gol bir asistle cevirmeseydi grubu 4. bitirmis ve avrupadan elenmistik, kaosu siz dusunun.

    galatasaray ile fener arasindaki farklari konusurken vasata razi olmama durumunu dile getiriyoruz surekli, eyvallah, ama isin boku cikti benden soylemesi. sene basinda aldigin oyuncularin hemen hepsini devre arasi gonderme planlari yapan adamlari dinleye dinleye delirdi herkes.

    zaha’yi gonder, ziyech’i gonder, kerem’i gonder, angelino’yu gonder. sonra hepsinin yerine daha iyisini daha hazirini devre arasinda al. aynen bu hikaye hep boyle oluyor zaten.

    taraftarin biraz sakin kalmasi gerek ama bu ortamda cok zor, insanlara da hak veriyorum. bir maci kazanamasan sampiyonluk gidecek gibi bir havada top oynuyoruz.

    konuya donersek ziyech’in sakatlik sonrasi nasil ve ne zaman donecegi bence bizim icin cok onemli, sapkadan tavsan cikarmaya gerek duyacagimiz haftalar yaklasiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın