• 3417
    kulup magazamiz.

    zaten kotu yonetimi konusunda hemfikir olmayan taraftarimiz yoktur heralde. ancak urun cesidi ve fiyat konusunda ciddi anlamda elestiriyi hakediyor.

    bi kere 800 lira bandinda tisortlerin olmasi alabilecek taraftar kitlesini son derece azaltiyor. durumu iyi olan biri alabilir. mac biletini de alir, lig tv ya da bein neyse iste, alip odeyebilir. tabi turkiye sartlarinda diger giderlerini saymiyorum telefon internet vs faturalar gibi. ancak herkes boyle dusunmeden para harcayabilecegi bir gelire sahip degildir muhtemelen. ulkenin ekonomik durumu zaten ortada.
    dolayisiyla bu durumda ben cocuguma bi icardi formasi alirken iki uc kere dusunup, alirsam da mumkun oldukca taksit yaptirmak zorunda kaliyorum. tabi bu benim icin luks harcama kalemine donusuyor.

    sadece belli bir ekonomik gelire sahip kesime hitap eden taraftar magazasi mi olur?

    diger taraftan zamaninda ikea'dan yumusak pelus oyuncak gibi aslan almistim. epey de buyuktu. bi arkadasin cocugu aldi, ben de feda olsun dedim en azindan cocuk kesin galatasarayli olur. simdi tekrar almak istedim fakat ikeada urun bitmis. bekliyorum ki gelsin.
    simdi bunu ikeadan alan insanlarin %90'i galatasaraylidir.
    peki sayin gs store yoneticilerimiz "bunu acaba biz de yapsak da satsak mi" diye dusunmusler midir? hic sanmiyorum.
    ataturklu armali bayrakli minik biblo tarzi dekorlar mesela. bi ben mi talep ediyorum bunlari anlamiyorum ki.

    fiyat konusunda diger kus magazalarinin fiyatlari ile ilgili bir fikrim yok ama muhtemelen yakindir. dolayisiyla luks harcamaya donusmeleri konusunda soylediklerim kuslar icin de gecerli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın