• 56
    işleri iyiden iyiye rezil bir boyuta ulaştırdılar. biz saha içinde kaldıkça, bu örgüt özellikle saha dışına çıkıp bel altı vuruyorlar.

    şike yaptıkları sezonda bile bu kadar alçalmamışlardı, başarısızlıktan delirmiş olacaklar ki rakip takımın futbolcularına şike imasında bulunuyorlar. taylan antalyalı dedikleri oyuncumuz geçen sene bize rövaşatayla gol attı bu arada. deniz türüç bu sene kendilerine karşı iyi performans gösterdi diye hedef tahtasına oturttular, bunu unutmayız dediler. akıl alır gibi değil.

    samsunspor başkanı iki gündür bütün televizyonlara çıktı, çıkma sebebi ise maç sattığı iddiası. nasıl olur da fenerbahçe'den puan alırsınız, galatasaray'dan alamazsınız diye adama saldırıyorlar. konunun saçmalığına bakın, daha önce böyle bir çirkinliğe şahit oldunuz mu?

    fenerbahçe'ye karşı savunmayı orta sahada kuran bu takımlar değilmiş gibi, hepsini fenerbahçe düşmanı, galatasaray yanlısı ilan ettiler. şimdi trabzonspor haricinde bu takımlar maça nasıl rahat bir şekilde çıkacaklar?

    bunların whatsapp örgütlü troll ordusu ve troll medyası her maç sonrasında birilerini hedef gösterirse, bu takımlar çıkıp futbolunu nasıl oynayacak? bu örgüte dur diyecek birileri yok mu? federasyondan zaten beklentim yok, onlar fenerbahçe şampiyon olsa da rahatlasak, görevimize devam etsek diye her gün dua ediyorlar, bu iğrençliğin sonu nereye varacak?

    (bkz: süper lig 2023-2024 sezonu)
App Store'dan indirin Google Play'den alın