resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 8321
    kendisinin azmine, çalışkanlığına hayranım. müthiş bir gelişim gösteriyor ve bunu anlattığına göre önüne set çekilmesine rağmen yapıyor. kötü niyetle oynadığı, oynamak istemediği, yürüyemez durumda olduğu bir maç gördüğümü hatırlamıyorum.

    cümlenin buradan sonrasına büyük bir "ama" geliyor. kerem bir futbolcu, bir maden ocağı işçisi değil. taraftarlar arasında ıslıklanması yüzünden veya kendisine gelen haksız eleştiriler yüzünden çökmesi hayra alamet değil.

    kerem bu sene farklı bir mevkide oynatıldı ve bu da performansına etki etti. kaldı ki bu zamana kadar yaptıkları ile kredisinin yakın zamanda tükenmesi de mümkün değil bence. bu sebeple onu ıslıklayanların akıl tutulması yaşadığını düşünüyorum hâlâ. yine de ve bunun gibi nedenlerin hiçbiri yıllık milyonlar kazanan bir futbolcu için "ay canım yazık ya" diyebileceğim bir durum değil.

    kulübün kendisine psikolojik destek olması lazım. taraftarlarımızda bilinç olsa zaten kötü oynadığında bile alkışlaması gerekir ama aralara sıkışmış çürük yumurtalar yüzünden çocuğun psikolojisi iyice bozuldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın