resim
Serge Alain Stephane Aurier
Takım:-
Mevki:Sağ Bek
Yaş:31
Boy:1.76
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 317
    takımının tur atlamasına üzülemedim. bu kadar geçirgen, hamle yapmaktan kaçınan, temposu da ziyadesiyle düşük bir futbolcuyu, mücadele gücü böylesine yüksek bi fikstüre girdiğimiz sırada görmeyi istemezdim açıkçası. kaan en azından defansif olarak idare edebilir durumda. ziyech-zaha-icardi'nin olduğu bir takımda bek oyuncusundan beklediğim bir numaralı şey geçiş savunması. boey'in takımdaki konumunu kritik kılan da buydu ama kendisinde o yok. dolayısıyla bizim neye ihtiyacımız var diye düşünülüp alınmadığı zaten açık. hani çok merak ediyorum senegal - fil dişi maçını falan izledik mi?izleyip de ne dedik okan hocaya? scout ekibi yüzünü ekşiterek ''hocam, bu da böyle yani napalım..'' falan mı dedi ne oldu?

    gelen en cılız ataklar bile kanadında kelebek etkisine dönüyor. zaten rakibine o kadar uzak bir kademe anlayışı var ki gelen çizgiye kadar elini kolunu sallaya sallaya iniyor. kanadındaki hiçbir orta da bloklanmıyor, niye? niye çünkü rakibe çok uzak. yakınlaştıkça büyür, uzaklaştıkça küçülür gibi temel perspektif eksikliği var sanıyorum.

    ama gel gelelim iç sahadaki kapanan anadolu takımlarına karşı hunharca övülür, birilerinin futboldan anlamadığı iddia edilir, oyuncuların ne çabuk asıldığından bahsedilir vs. çünkü topu gayet iyi yönlendiriyor.

    o yüzden transferi daha çok fatih terim'in ffp kıskacı yüzünden boştaki her oyuncuya kucak açmak zorunda kaldığı ''yapacak bir şey yok'' transferlerine benziyor. 35 milyonluk satış yapıp şöyle transfer yapmak zorunda kalmak da ayrı komik tabi. özetle beklenti uyandıran bir profili yok. ziyech'in arkasına bu kadar bindirmeyen bir bek profili ekstra yakışmıyo zaten. kapanan takımlara kayda değer işler yapacağından eminim ama kısa süre içerisinde davinson'u sağ beke atmak zorunda kalırız gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın