• 17
    artık can sıkan saçma sapan önermedir. bizle aynı puanda giden rakip takım her maç kazandığında rakipten birileri sayesinde kazanmış olduğunu düşünmek iddia etmek , kendi emeğinede leke sürmektir.
    aynı anadolu takımları ile bizde oynadık bizde yendik ne oldu?

    ne zaman anadolu takımlarının gerçekten çok kalitesiz olduğunu en ufak konsantrasyon kaybında 5 lik olduklarını kabul edip, fenerbahçeninde ceza sahasına koşularda galatasaraydan daha ağresif olduğu için averaj kasmakta avantajlı hale geldiğini, bizimde gol yollarında cömertce harcadığımız pozisyonlar ve 22 tane direkten dönen topun şanssızlığı ile 9 averaj geride kalıp aynı puanda maçlara çıkacağımızı kabul edip " o zaman bizde bulduğumuzu atalım, rams parkta skor 1-0 ken flash açmak yerine takımı ileri itelim bu fark kapansın dersiniz o zaman doğruları konuşmuş oluruz.

    can sıkıyor artık bu bizim haricimizde herkes şike yapıyor, herkes rakibe yatıyor saçmalığı. bu gün 3 şubat 2024 antalyaspor fenerbahçe maçı antalyaspor gayet güzel geçişler yakaladı, bir anadolu takımının çıkarabileceği kadar pozisyon çıkarıp saçma sapan bir yetenek golü ile geriye düşüp, 3. bölge de yeteneksizlikten sonuç çıkaramadı diye 35 yaşındaki gürayda veyselde şikeci ilan edildi. el insaf artık ya.

    aynı antalyasporu aynı sahada bizde 2-0 la geçtik. dönelim bakalım kimler bize yatmış.

    aklı başında taraftarlarımıza tavsiyem iç saha maçlarında puan kaybı yapmamamız için gelin tribünde 90 dakika omuz omuza olalım, gidebilen takımı deplasmanda yanlız bırakmasın. çünkü fikstür olarak avantajlıyız. ve bu avantajı elde tutmak için maçları kazanmalıyız. rakibin maçları daha zorlu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın