resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 5492
    an itibariyle son doneminde oldugunu aciklayan fenerbahce baskani. muhtemelen holdingin yonetimini devralacak. bilmiyorum en basindan beri plani bu muydu ama koc ailesinin diger fertlerinin cok otesinde bir medyatiklik kazandi ve mevcut hukumete futbol camiasinin bircok vesilesiyle yakin bir isim haline geldi. ikinci hususla ilgili ornekler verelim:

    -kongre uyesi ve genel kurulda ataturk portresinin yanindaki resmiyle erdogan.
    -hakem odasi basan ex-akpli yoneticisi.
    -imamogluna "belediye baskanligini yaptigi sehri hatirlasin" soylemi.
    -ne ara oldugunu bilmiyorduk ama ankaragucu baskani faruk kocaile kulupler birliginde hakem tekmeleme olayindan sonra sarilmasiyla herkesin farkettigi dostlugu.
    -goksel gumusdag ile zaten aralari iyi ve nerdeyse calisma arkadasi.

    artik holdingin hulumetle en tepede cok iyi baglari var. rahmetli mustafa koc da uzak degildi ama omer koc icin ayni seyi soyleyemeyiz. gezi olaylarinda divan hotel polemigi safhasindan nerelere geldi koc grubu hukumet iliskisi...

    koc grubu mevcut konjonkture uyum saglamak icin cok buyuk bir hamle yapiyor ve bu adam bence sezon sonu ne olursa olsun arkasina bakmaz.

    yavas yavas onun baskanliginda gecen 5 senede artik rahatsiz etmeye baslayan seviyesizliginin, galatasaray nefretininin yeni turkiyenin bir cilvesi oldugunu fark ediyorum. onsuz futbol daha guzel olacak demek icin erken ama mevcut rejimin bizim yada rakip camialarin taraftari nezhinde en saygin en tepedeki isimler tarafindan cok ciddiye alindiginin ve ne kadar guclu oldugunun soylenmesi oldukca mumkun.

    hicbir zaman onun getirdigi bataklik galatasaray'in basarisi onunde duramadi(en suphelendigim burak elmas doneminin bile nette bayagi artisi var), bu seviyesizlik galatasaray'i kucultmedi(bence bjk biraz bu tuzaga dustu) ve bu sezon da oyle olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın