resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3614
    kendisi kulübü hem sportif hem de mali açıdan ayağa kaldırmaya çalışıyor, yaptığı hamleler biraz ticaret bilen herkesin anlayacağı üzere para edecek oyuncuları bir araya getirip maliyetli satışlarla ciddi nakit akışı sağlamak üzerine. bu hamlelerde genel olarak başarılı olsa da iş adamı reflekslerinin gereğinden fazla ağır bastığını düşünüyorum. risk alınabilir evet ama bazı konular riske edilmemeli.

    yaz transfer döneminde 8 numarayı en sona bırakması, sonra da istediği kalitede bir 8 bulamayınca ndombele riskine girmesi bizi ciddi zorladı. kış transfer döneminde de
    orta sahadaki gediğin dolmaması ve sol bek konusunun riske edilmesi canımı sıkıyor. mali durumlar için sportif başarı bu kadar riske edilmemeli. muhtemelen okan buruk'a güveniyor ki ben de okan hocanın bu kadroyu tek bir transfer daha olmadan şampiyon yapacağını düşünüyorum ama hocaya bu kadar yük yüklemek de haksızlık. işini kolaylaştırması lazımdı.

    alınan oyunculardan sanchez, demirbay ve zaha tuttu, angelino zaten okan hocanın isteğiydi ve ondan da zararsız çıkıldı. bakambu kar ettirdi, tete kar ettirecek, ziyech 2-3 kritik maçla maliyetini karşıladı, üste para da kazandırabilir. ndombele dışında fiyasko seviyesinde transfer yok. geçen sezon benzer şekilde yusuf demir riski alınıp tutmamıştı ama as kadroda değildi. bu yıl en büyük riskin ana kadronun bel kemiğinde olması kötü oldu.

    dediğim gibi biraz daha az ticari düşünse biraz daha stabil bir kadro oluştursa ben de daha mutlu olurdum ama yaptığı hamleleri başarı oranı yüksek, fiyasko oranı düşük olarak değerlendiriyorum. en önemlisi de ciddi ve işe yarar bir planı olduğunu görüyor ve bu yüzden de destekliyorum. galatasaray şu an hem lider hem de borç kapatma konusunda ciddi adımlar atmış durumda. iş insanı gözüyle bakınca yıllık bilanço güzel yani. ama sportif gözle bakınca orta saha ve sol bek konusu net problem. dilerim risk alma oranını biraz düşürür, sportif ve ticari hamlelerini dengeler bundan sonra. okan buruk'un da fatih terim gibi şapkadan dinozor çıkarmaya zorlanmasından hoşlanmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın