resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3613
    buraları okumasını çok isterim. taraftarın gazıyla zaha tete ziyech ne bulduysa almıştı. şampiyon kadroya 11 yeni futbolcu ilave etmişti. icardi, kaan gibi zaten kadroda olanları transferden bile saymıyorum. sonra ilk olumsuzlukta bu erden timur’a yazar, başarısız transfer dönemleri gibi laflar aldı yürüdü. hem de galatasaray tarihinin en iyi dönemlerinden birini yaşarken. ligde rekorlar kırarak zirvedeyken… avrupa’da fena gitmiyorken…

    yani bu tatminsiz taraftarın ipiyle kuyuya inerse, gaza gelip transfer yaparsa, rakiplere çalım atmayı marifet zannederse ilk başlarda kendini göklere çıkaranların maalesef doymayacağını, hep isteyeceğini, vefa göstermeyeceğini acı bir şekilde görecektir.

    kendisini çok seviyor ve takdir ediyorum. galatasaray için büyük şans görüyorum. fedakar, galatasaray’ı çok seviyor, karakteri çok düzgün, galatasaray değerleriyle bezenmiş ve bizi temsili gurur verici. benim transfer anlayışım ise başarılı olmuş bir kadroya az ve öz transferden yana. önümüze geleni fırsat transferi, çalım diye doldurmaktansa ihtiyaç olan mevkiye en iyileri alalım isterim. o yüzden bu yangıncılara, şımarıklara, obezlere, oburlara, fenerbahçe kompleksine kapılmışlara, çok transferle işlerin çok iyi olacağını sananlara kulak asmamasını dilerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın