resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3612
    angelino, bakambu, boey gitti = -6 milyon euro angelino + maaş yükü 2.3 milyon euro, 5 milyon euro + maaş yükü 1.5 milyon euro, 30 milyon euro + maaş yükü 2.5 milyon euro istiyordu. toplamda 47.3 milyon euro kabaca galatasaray kasasına artı olarak yazdı.

    berkan, vinicius, aurier geldi = berkant zaten sözleşmeli oyuncumuz. aurier için harcanan para 850 bin euro olacak - vinicius için de toplam 1.2 milyon euro. toplam gider 2 milyon 50 bin euro.

    kasada artı olarak gözüken 45 milyon 250 bin euro. henüz transfer sezonu bitmedi ancak belki bir sol bek hala alınabilir.

    sol bekte berkant + barış + kazımcan + abdülkerim + kaan oynayabiliyor. bence bu ekip yıl sonuna kadar avrupa dahil sol beki idare edebilir. sağ bekte barış, kaan, auier, ali turap ve bunların hiçbiri olmazsa sanchez oynayabiliyor. bence bu ekip yıl sonuna kadar avrupa dahil sağ beki idare edebilir.

    şu ana kadar başarısız geçirilmiş bir ara transfer sezonu göremiyorum. kasanızda artıya geçtiğiniz 50 milyon euro'ya yakın para ile geçen yaz transfer döneminde alınmış ve tutmamış maaş yükü yüksek oyunculardan çıkılması, önümüzdeki yaz transfer döneminde elimizi ciddi şekilde güçlendirecektir.

    bu kadronun türkiye ligi'nde problem olacağını sanmıyorum. yılın geri kalanında tek çekincem avrupa ligi'nde ilerleyememek. zira liverpool dahil çok güçlü ve futbol olarak ters ekipler var. ancak galatasaray'ın kazımcan'ı sol bekte oynattığı maçta bayern'i götünden soluttuğu maçı unutmayın. 3-1 yenik durumdan 3-3'e comeback yapmış takımı unutmayın. haksız golle bayern deplasmanında yenilmiş bir galatasaray olduğunu unutmayın. konsantre olmuş bir galatasaray kolay kolay bileği bükülebilen bir takım değil. eufa avrupa ligi'ini kazanmış takımlara bakın son 10 yılda ciddi bir ispanyol dominasyonu var. ancak bu kupayı kazanmış olmanın da eskisi kadar büyük bir bir prestiji ve getirisi yok.

    bu sezonki transfer hatalarımızdan ders çıkarıp, önümüzdeki sezon daha güçlü bir bütçeyle sezona başlamak adına, erden timur ve dursun özbek'in ara transfer döneminde kesenin ağzını kapalı tutması bence olumlu bir harekettir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın