resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3597
    galatasaray’ın sportif aş başkanvekili. son iki transfer sezonunu kendisi yüzünden başarısız geçirmişiz. bu kulübün bir yönetim kurulu, scout ekibi ve teknik ekibi yok galiba, erden timur bütün transferleri kendi kafasına göre yapıyor. boey’den kazanılan 30 milyon euro’yu da kendi istedi diye kur korumalı hesaba yatırmıştır kesin.

    arkadaşlar, bu yöneticimiz sizce scout ekibinin ve teknik ekibin onayı olmadan transfer yapmış mıdır? scout ekibi ve teknik ekibe “çocuklar ben bu tete’yi aldım oynatmazsanız fena olur” mu demiştir? kendisi yönetim kurulunda bile değilken yönetim onayı olmadan ara transfer döneminde bonservisle oyuncu alabilir mi? kimin parasını kime harcayacak?

    zaten camia belli bir kesim tarafından içinde sürekli eleştiriliyor, bir de biz durmaksızın yerelim de bütün motivasyonu kırılsın. zaten vizyoner ve başarı endeksli yöneticiyi kırk yılda bir görüyoruz, yine gelir bir levent nazifoğlu profili bir sonraki seçimle sonra biz de özümüze döneriz. vallahi bravo.

    edit: pardon arkadaşlar. kulübe giren 35 milyon euroyla iki bek alınmaması erden timur’un suçuymuş. “biz bu kaynağı bankalar birliği borçları ve kemerburgaz tesisleri için kullanacağız” diyen kulüp başkanına “yok başkan ben o parayla iki tane bek bir tane de orta saha alacam” demeliydi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın