resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 3902
    deplasman bükücü. türkiye ligini gerçekten bilenler iyi biliyor ki türkiye'de deplasmanı teknik, taktik ile değil fizik ile kazanırsın. çünkü rakibinde en az 8 tane kazma adam olduğundan ve kendi evlerinde oynadığından sert ve acımasız oynayarak rakibi yıldırmaya çalışıyorlar. en kötü 1 kere bile halı saha yapmış adam şunu biliyor ki rakip sana çok sert girerse "aman ya fazla top almayım başıma bişi gelmesin" der.

    işte barış alper tam bir deplasman bükücü. barış alper hem güçlü hem hızlı. türkiye'de hiçbir bek ve hatta stoper barış'ın fiziği + hızı ile mücadele edemez. o yüzden de deplasman maçlarında barış alper bize acayip faydalı oynuyor. üstelik en sevdiğim kısımlarından biri, hiç pısırık değil pis rakibe karşı kendisi de daha da pisleşiyor, uğraşıyor, yıldırıyor rakibini. işte galatasaray'da oynayan türk futbolcu böyle cesur olmalı. çünkü sen galatasaray'ın topçususun kimse seni sindirmemeli. barış alper sinmiyor.

    bunun yanında geldiğinden beri ekibiyle bireysel çalışmalar yapıyor. bunun da karşılığını alıyor. kendini geliştiren adama anca şapka çıkarırız ve destekleriz. barışım alperim yılmazım. şahanesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın