• 2576
    30 milyon euro şampiyonlar ligi geliri, 35 milyon euro transfer geliri elde etmiş, 7 milyon euroluk angelino opsiyonundan kurtulmuş, muhtemelen yunus'un opsiyonundan 7, zaniolo'dan da en az 10 milyon euro gelir elde edecek bir takım var halihazırda. şampiyon olduğu taktirde şampiyonlar liginden bir 30 milyon daha kazanacak ve o arenada pazarlayabileceği kerem, barış, emin gibi oyuncular da elde var. yani bu sezon ekstradan 65 milyon kazanmış, seneye şampiyonlar ligine gittiği taktirde en az bu kadar daha kazanacak bir takım.

    ffp, bankalar birliği anlaşması falan bunlar masal.

    bu takım bu gelirler içinden 2-3 tane iskandinav ülkelerinden falan 3-5 milyon euroya oyuncu getirmiyorsa yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi ya siyasi bir nedeni vardır yahut yönetim koyduğu herşeyi geri aldı ve yüklü kontratları karşıladıktan sonra iyice artıda kalıp seçim çalışması yapıyor.

    20 milyon taraftarın 2 milyonu işteyken bile 3 dakikada bir transfer var mı diye beklerken bu yapılan fecaattir, skandaldır. bu skandalı savunanlar ve itiraz edenlere tepki koyanlar da skandala çanak tutanlardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın