resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 9030
    23 şubat 2020 fenerbahçe galatasaray maçı iyi bir taktikle sahaya çıkmış zeki bir santraforun, topa çok fazla dokunmasa bile neler yapabileceğini göstermiş, muhteşem bir maçtı. fatih terim'in çok iyi bir taktikle sahaya sürdüğü galatasaray, santraforu falcao'nun yaptığı topsuz koşular ve kendisini akıllıca konumlandırması ile çok fazla alan bulmuş ve maçı müthiş bir oyunla kazanmıştı.

    icardi'yi bu gözle de izlemek gerekiyor. icardi çok zeki ve kendisini armamıza adamış durumda. bana göre topsuz oyunda çok akıllı ve ince işler yapıyor. bu durum top bizdeyken de, rakipteyken de geçerli. rakip stoperlerin devamlı icardi'ye odaklanmış olmalarını ve sırf bu sebeple boş alanlar oluşmasını saymıyorum bile.

    icardi, özellikle bu sezon, rakip oyuncular tarafından bilerek sert, kural dışı müdahalelere maruz kalıyor. istisnasız her maç. hakemler bunları görmüyor, görmek istemiyor ve görseler bile düdük çalmıyorlar. hakemlerden cesaret alan rakip oyuncular, daha da sertleşiyorlar. mevcut futbol ikliminden cesaret ve başka şeyler(!) alan satılmış kalemler, icradi'yi eleştiriyor. bu eleştirileri duyan ve gol istatistiklerine bakan bazı galatasaray taraftarı homurdanmaya başlıyor.

    kimse eleştirilmez değildir. ama icardi'nin saha içinde yaptıkları ve yapamadıkları nedeniyle eleştirilmesi, açık ve net olarak bilinçlidir. icardi'yi yıldırmaya ve galatasaray ile olan bağını zedelemeye çalışıyorlar.

    galatasaray taraftarı ayık olmalı. oyuncularına ve değerlerine sahip çıkmalı. sakatlansa bile oynamak isteyen, geliş sürecinde inanılmaz paraları kabul etmeyip, mutlu, özel ve iyi hissettiği sarı kırmızıyı seçen, gerçek anlamda world class bir futbolcusuna ise daha fazla. insaf.
App Store'dan indirin Google Play'den alın