• 70
    ligin en formda ekiplerinden birine karşı ağzına kadar dolu tribünler önünde oynayacağımız zor maç.

    samsunspor bu maça gelene kadar son 10 maçta yalnızca 2 kez mağlup oldu. lige 9 maçta 2 puan alarak başlayan bir ekibe göre şu an bulundukları konum takdire şayan. lig maratonları biraz da rüzgarı arkanıza almanıza bakıyor ve samsunspor kesinlikle son dönemde rüzgarı arkasına alan ekiplerden birisi.

    bizim ise ligdeki form grafiğimizden bahsetmeye gerek yok. fenerbahçe ile puanlar eşit de olsa tarihte olmayan bir galibiyet oranına sahip olarak yola devam ediyoruz. iki ekip de ama öyle ama böyle bir şekilde kazanmayı bildi bu haftaya kadar. bunda iki rakibin birbirini kayıba tahammül olmayan bir noktaya itiyor olması da etken.

    duran toplara ve rakibin uzun topla başlayacağı hücumlara dikkat etmek şart. zeki yavru, bana göre uzun yıllardır ligde duran top yeteneğinin ekmeğini çok iyi yiyen bir futbolcu. çok tehlikeli toplar kesiyor. onun haricinde hücum hattında çok uzun zaman sonra formda ve şanslı bir gün geçirirsek rahat kazanacağımız bir maç olacaktır. transfer döneminin ve gündemin oyuncu grubuna ve okan hoca'ya sirayet etmediğini umuyorum.

    ligin kırılma anlarına doğru adım adım yaklaşıyoruz. kırılmayalım. 3 puan bizim olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın