• 11
    bayern ve betis'ten sonra muhtemel yeni müşterimiz. palmeiras tete'yi istiyor haberleri, eski on numaramız menajer lincoln'un kulübümüzü ziyareti bazı işaretler sunuyor.
    brezilyalı futbolcular zaman zaman uyum sorunu yaşarlar ve ülkelerinde ya da birlikte anlaştığı bir oyuncu grubunda yeniden doğarlar. (felipe melo, alex de souza) bu sebeple hala tete'nin kıymetli bir futbolcu olduğunu düşünsem de takım oyunumuzda bir yer edinemediği gerçeğiyle karşı karşıyayız.
    bizde kalsa belki bir sezon sonra sacha boey evrimi geçirecek belki daha kısa sürede, belki de gelişim olmayacak ve yavaş yavaş düşecek piyasası.
    burada kritik durum ise şöyle, tete; boey'den çok daha iyi şartlarda bir maaş karşılığında kulübümüzle anlaştığından hedefleri noktasında biraz daha az hırslı olabilir. bu gelişime ihtiyaç duymayabilir. bu maaş taraftar ve medya nezdinde kendisi için bir baskı unsuru oldu.
    güney amerika kıtasının en önemli kulüplerinden palmeiras'a gitmesi beklediği karşılığa henüz ulaşamamış bizim olduğu kadar onun için de olumlu bir hamle olacaktır. ama gitmezse de ben verim alacağımıza inanıyorum, kendisi medyada belirtildiği gibi bir futbolcu değil, yüksek potansiyelli bir oyuncudur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın