resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 3874
    sözlük yazarlarının hangi mevkide değerlendirdiğini merak ettiğim futbolcumuz.

    barış alper yılmaz bek pozisyonuna geçtikten sonra müthiş işler yapmaya başladı. iyi olduğunu bildiğimiz güç, ikili mücadele gibi özelliklerini daha çok kullanabiliyor. zayıf olduğu dar alan becerisi, ince işler gibi meseleleri ise yapmasına gerek kalmıyor. dolayısıyla bek oynadığında bu adam tam bir canavara dönüşüyor.

    sağ bek transferi bugün aurier ile sonlanacak gibi duruyor. sol bekte de barış alper'in oynadığını düşünürsek bizim as beke ihtiyacımız yok. sol bekte berkan geçtiğimiz maç hiç de kötü iş çıkarmadı, arkasında da kazımcan bekliyor. sağ bekte kaan ayhan iyi bir yedek.

    benim anlamadığım mesele ise şu: diyelim rıdvan yılmaz 5m euro bonservis bedeli ile transfer edildi. bu bedel ödenen bir futbolcu yedek oturmaz. sağ beke de transfer geliyor. ee o zaman barış alper?

    katılan olur katılmayan olur, barış alper yılmaz bana göre bir bek oyuncusudur ve galatasaray'da 11 oynamalıdır. sağ da olur, sol da olur. dolayısıyla galatasaray futbol takımının ihtiyaç duyduğu bek sayısı kendi nezdimde an itibariyle 1'dir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın