resim
Serge Alain Stephane Aurier
Takım:-
Mevki:Sağ Bek
Yaş:31
Boy:1.76
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 165
    geçen can sıkıntısından fildişi-senegal maçının tamamını, 120 dk sabırla izledim. bu arkadaş fildişinin kaptanıydı. kendisini psg, tottenham'da da defalarca izledim. galatasaray'a faydalı olması neredeyse imkansız. şöyle açıklayayım; boey'in defans yönü kuvvetini 9/10 derken bu arkaşın defans meziyetleri maksimum 5/10, maksimum diyorum. hücum yönü ise bindirip saçma sapan şutlar çekmek.

    boey'in gösterdiği performans sonrası devre arasında teklif alacağı ve galatasaray'ın maddi yönden gelen teklifleri değerlendireceği aylar öncesinden belliyken hiç mi çalışma yapılmadı da 31 yaşında daha defans öğrenememiş bir defans oyuncusunu, üstelik acil ihtiyaç varken ve afrika kupasında devam ettiğini bile bile transfer ediyorsunuz?

    arkadaşlar geçen seneden beri yaşanan transfer sıkıntıları artık şahsen beni bezdirdi. takımın 1.5 senedir merkez orta sahası yok, bırakın merkez orta saha transferini bekler alınsın diye dua ediyoruz. erden timur bazı konularda iyi yönetici olmuş olabilir ama belli ki bu transfer işlerinde berbat işler çıkarıyor. bu konuya varmak için 1 sene daha rezil olmayı beklemeye gerek yok, 1,5 senedir bu konuda başarısını görüyoruz.

    çok sinirliyim, çok kırgınım ve çok öfkeliyim. iyi şeylerin hatrı da kalmadı. kimse galatasaray'dan büyük değildir, kusura bakmayın.

    bonus: https://twitter.com/.../1752992683675496552
App Store'dan indirin Google Play'den alın