• 3183
    bazı insanların sadece "o an" ne söylediğini baz alırsak ahmet ercanlar veya bülent uslu'nun bazı söylediklerine hak verirsiniz. örneğin sevmediğiniz biri hakkında yorum yaparlar ve siz de "tetikçi ama bu dedikleri haklı" dersiniz. hayır, değil. bozuk saat bile doğru gösterir diye bişi yok. bozuk saat bozuktur. insanların söylediklerinde öncesi, sonrası ve geçmişleri de oldukça önemli.

    uğur, kötü bir saç kopyası olmaya çalışıyor. o rezil üslubuyla sözde galatasaray başkanına veya yönetimine ayar vermeye çalışıyor. bilmediği konu ne galatasaray, saç'ın ayar verdiği fenerbahçe, ne galatasaray taraftarı her salatalığa tuzlukla koşan fenerbahçe taraftarı. uğur, saç her hafta galatasaray maçına çıkacak hakemi kamuoyu önüne attığında susarak ne denli büyük bir galatasaray taraftarı olduğunu gösterdi. veyahut alenen saç'ın yalan söylediği zamanlar araya girip düzeltmeyerek galatasaray'ı ne kadar önemsediğini de bize defalarca göstermişti.

    uğur'un artık saha içiyle zerre ilgilenmediği, hatta anlamadığını, tamamen popülizm kastığını, "ben söylemiştim" demek için yorum yaptığını vs daha önce yazmıştım. artık rezillik seviyesini arttırarak yoluna devam ediyor. bu işten ekmek kazanan bir insanın bu üslupla hareket etmesi söylediği her şeyi haksız yapar, kusura bakmayın.

    eğer asıp kesip cengaverlik yapmak istiyorsa takipçisi olan galatasaraylıları gaza getirmek ve yönetime söverek değil, galatasaray'ın önünü kesmek için organize hareket program arkadaşlarının karşısında göstersin. pısırık pısırık önüne bakıp, duymamazlıktan gelerek anca -15 yaş kitlesini kandırır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın