• 484
    ben bu dönemi takviye yapmadık sadece leo dubois geri geldi diye düşünüp yangıncı taraftar gözüyle yorumlamak istiyorum. kadroya takviye yapılmadı diyelim ancak sasha’dan gelen para düzenli olarak ödemek koşuluyla oyuncu maaşlarına, bankalar birliği borcunun bir kısmına ve bir kısmının da kemerburgaz tesisine harcandığını düşünmek istiyorum.
    şimdi soru şöyle, ne kaybederiz ?
    1. şampiyonluk; o da belki. örnek olarak
    dubois sağ bek, yedeği kaan ayhan
    barış sol bek, yedeği berkan
    kadromuz ne kadar eksik desek, oyuncuları çokça eleştirsek de bu ligin çok çok üstünde.
    varsayalımki ligi kaybettik, hiç umrumda olmaz. zaten her 2-3 senede biz şampiyon oluyoruz :) benim için önemli olan şampiyonlar ligine katılabilmek. bu sene ikinci olarak şampiyonlar ligine gidebiliyoruz. sanırım sadece elemelerden katılmış oluyoruz. eleme maçlarının zorluk derecesini bilmiyorum şuan o yüzden bir şey diyemiyorum.
    2. uefa kupasından erken elenme. bu kişisel bir yorum ve ayrıca da biraz ukalaca gelebilir özellikle belirtiyim. benim için galatasaray şampiyonlar ligi takımı ve benim takımımın hedefi de sadece burda kalıcı olup kupayı almak olmalı. yani elensek de hiç üzülmem. dünya ne kadar sallıyor sevilla’yı sizce ?

    transfer ile ilgili bir örnek daha vermek istiyorum. misal okan buruk’un istediği vecino’yu almadık ya da alamadık. ne oldu? kendi vecinomuzu kaan ayhan ile içerden yarattık. vecino’yu izlemiş olanlar bilirler ki vecino kaan ayhan’ın verdiğinden çok daha fazlasını vaad eden bir oyuncu değil. biz ne yaptık risk alıp ndombele’yi aldık. ne oldu diyebilirsiniz, haklısınız olmadı ama eğer ndombele’den olsaydı buralar ndombele diye yıkılıyordu, zaten gruplardan da kesin çıkmış olup çeyrek final kovalıyor olurduk.

    kısaca söylemek gerekirse ben nordi mukiele gibi davidson sanchez etkisi yapabilecek ya da potansiyeli sasha boey gibi bayernlere arsenallere transfer yapabilme ihtimali olan kumbedi gibi oyuncuların peşinden gitme taraftarıyım. bizim hedefimiz önümüzdeki sene en azından şampiyonlar ligi gruplarından çıkabilmek olmalı. bunun için de transferlerde çok titiz olmamız gerekli diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın