• 44
    samsunspor'a maalesef iyi zamanında denk geldik. içeride yenildikleri son maçı 26 kasım 2023'te beşiktaş'a karşı oynamışlar. sonraki 6 maçın 5'inde de galip gelmişler. iç sahada ligde 6. ve dış sahada ligde 18. durumundalar. iyi bir iç saha takımı olduğu söylenebilir. anadolu takımlarının bu istikrarsızlığı karşısında fikstür şansı tamamen karavana bir şey. şu maçı 2 ay önce oynasak belki de elimizi kolumuzu sallayarak buradan çıkacaktık. ama şimdi zorlanabiliriz. rakibin ligde 14. olması tamamen aldatıcı bir durum.

    rakipler bize son zamanlarda sürekli beşli savunma çıkıyor. ama samsunspor kadıköy'deki fenerbahçe maçı da dahil bunu hiç denememiş. gisdol yine de kapalı, tutucu, kompakt bir takım çıkarabilir karşımıza. fenerbahçe maçında da iyi tutmuşlardı oyunu.

    bize gelirsek yavaş yavaş lige ısındığımızı, konsantrasyon dozumuzu arttırdığımızı düşünüyorum. eksikler var evet ama eksikler kesinlikle bahane olamaz. hala onlardan katbekat iyiyiz. okan hoca da futbolcular da yüzde yüzlerini bu maça koymaya çalışacaktır, buna eminim.

    belki 50 defa olacak söylüyoruz, bilmem düzelir mi ama çok kaçırıyoruz. maçın kritik sorusu yine bu. ne kadar pozisyon harcayacağız? bakınız trabzonspor'a 5 attık, bir nizami golümüzü yediler, 2 topumuz direkten döndü. yani orada bile şanssızlık vardı. ben ömrü hayatımda bu kadar şanssız bir takım görmedim. şanssız olabiliriz ama aynı zamanda winner karakterimiz var. buradan 3 puanı alıp fener'i antalyaspor'un, kendini göstermek isteyen sergen'in kucağına bırakacağız inşallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın