• 2536
    medyanin gaziyla linc edildiklerini düsündügüm yönetim kurulu.

    2023 - 2024 sezonu ara transfer dönemi kararlari hakkinda aklimda oturmayan spekülasyonlara özne olmuslardir. bu spekülasyonlar belki inanmak istemedigim icin mantiksiz geliyor.

    ne spekülasyonu birader???

    1. bankalar birligi anlasmasindan cikmak icin kenara kaynak ayirmak cok dogru bir kararken, sirf bu sene sampiyonlar ligi katilimi ve oyuncu satisindan elde edilen 60+ milyon gelirin yönetimin gözünde önümüzdeki seneler adina bir referans olmamasi bana mantikli gelmiyor.

    2. bu meblaglara baska yollarla ulasilamayacagi bu kadar acikken, yönetimin böyle dar görüslü bir karar verecegine inanmak istemiyorum.

    3. sezon basinda zaha, ziyech, tete, davinson gibi isimlerle büyük yatirim yapan kulübün, bu yatirimi ara transfer döneminde musluklari tamamen kapatarak bosa cikarmayi göze almasi da akla mantiga sigmiyor.

    4. boey transferi sonrasi menejerlerin adeta sögüslemek icin acik hedefi haline gelen yönetimin bu haberleri beklentiyi kontrol etmek adina siparis etme olasiligi da cok uzak olmasa gerek.

    5. ülkedeki geleneksel medyanin hali ortadayken, bu yanginin rakip takim ve medyasi tarafindan harlanmis olmasi da muhtemel.

    son noktada geleneksel ve dijital medya araciligiyla bol manipulasyonun döndügü transfer pazarinda, bu tarz haberlere verilen ani tepkilerin ilerleyen günlerde cok entry ve twit sildirmesi muhtemel. önemli olan; dogru takviyelerin yapilmasi durumunda yüzler kizarir mi? yoksa "biz tepki koymasak almayacaklardi" sigligina devam mi edilir merak ediyorum.

    (bkz: #vecinoistemiyoruz)
App Store'dan indirin Google Play'den alın