• 43
    son dönemde ligin en zor deplasmanlarından biri haline gelmiş bir takımla yapacağımız maç. samsunspor çok net bir teknik direktör takımı. oyuncu kalitesi ise düşük. özellikle hücum anlamında konsantre olursak samsunspor bize çok zorluk çıkartamaz. savunmada ise bence yine düşük oyuncu kalitesine göre iyi savunduklarını söyleyebilirim. özellikle içerde iyi kapatıyorlar ve tempolu bir savunma yapıyorlar.

    samsunspor, en uçta marius da oynasa ercan da oynasa onlara uzun top yollamayı seviyor. nelsson'un en sevdiği oyun tipi yani. bunun yanında samsunspor'un doğru düzgün hızlı kanat oyuncusu bile yok. emre kılınç ve holse oynayacak muhtemelen, ikisi de fuleli adamlar değil. dolayısıyla aslında bize pek ters gelmeyecek bir takım bence. yine de dediğim gibi ligin en iyi teknik direktörlerinden biri var başlarında. illa ki onun da bir hesabı olacak.

    fenerbahçe deplasmanından da puanla döndükleri için biraz dikkatleri üstüne çekti samsunspor, dolayısıyla bu maça da ''acaba?'' olarak bakılıyor ancak arada çok ciddi bir siklet farkı var. zeminin, atmosferin de sivas deplasmanı gibi değil futbola olumlu anlamda etki edeceği koşullarda oynanacak muhtemelen maç. ben çok zorlanacağımızı düşünmüyorum açıkçası. hani fark olmasa bile çok fazla geride zorlanmayacağımız, 2-0 falan gibi net bir galibiyetle döneceğimizi düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın