• 52
    saygılar abi.

    bu ülkede eğitim yok, ahlak yok diye başlayan cümleler artık bahane cümlesi oldu. siz ne anlatıyorsunuz abi? hiçbir şey. tek gerçek realite var, o da becerikli adamlara ihtiyacımız olduğu. atatürk de öyleydi, okan buruk da öyle, sen de öylesin. bu taraftar size boşuna güvenmiyor. çünkü bu işleri becerebileceğinize inanıyor.

    23-24 yaz transfer dönemi aksi iddia edilse de 1-2 transfer hariç başarısız geçti. ama aslında mantalite 22-23 sezonundan pek farklı değildi. orada tuttu, burada tutmadı. daha çok tecrübe kazanmanıza rağmen hata yaptınız. çünkü transfer işleri böyle. çok fazla parametre var. bir değişken sizi başarılı kılacağı gibi bir başka değişken sizi başarısız kılabilir. bir strateji temelden doğru olabileceği gibi sonuçları yanlış çıkabilir. kelebek etkisi denen şey belki. ama sizi sevmeyenler de dahil bu adam gitsin, bu adam beceriksiz diyemiyorlar. anca bel altı vurabilirler. camiada öyle bir ağırlığınız var.

    23-24 ara transfer döneminde de çok ağır kaldık. taraftarla iletişim stratejisinde, işlerin planlamasında bariz eksiklikler olduğu çok belli. bütün bu işlere yetişemediğiniz de çok belli. galatasaray'a layıkıyla daha çok hizmet etmenizi isterim. bu yüzden altınıza bir sportif direktör almanızı isterim. bunu doğrudan scout ekibine de bağlayın. transfer dönemleri geldiğinde mesai karmaşası yaşanmasın. altınıza bir profesyonel idareci fikrini düşünün bir başkan. bunu doğrudan siz de seçebilirsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın