• 886
    2008-09 sezonuydu fernando meira'yı göndermiştik. kalan defans oyuncuları da sakatlanınca meşhur hamburg maçımıza kewell stoper olarak çıkmıştı. o zaman da tam rakamı hatırlamıyorum ama 4 milyon civarı para kazandık diye iyi ki gönderdik diyenler vardı.

    rijkard'a barış özbek, ayhan akman, mustafa sarp üçlüsünü verip başarı beklemiştik. dünyanın en kısa fıkrası. sonraki yıl yetmedi keita'yı gönderdik. çünkü para kazandık.

    gomis zam istiyor dediler bir de para kazandık çok şükür eren derdiyok'la (yedeği bile yoktu) şampiyonlar ligi maçlarına çıktık. yetmedi devre arasına kadar forvet bakmamış olacağız ki, transferin son günü diagne'ye dünya para verdik.

    bunlar ilk aklıma gelenler. nasıl yani? bunları yangıncı taraftar mı yaptırdı yoksa iş bilmez yönetimler mi? transfer süreci başlayalı 3 hafta olmuş. sol bek angelinho'nun gideceği belli, kazım yeterli değil. sen hala sol bek almamışsın. sağ bek yediğimiz yok, sacha da gitti; yerine oyuncu bakmamışsın. 8 numara, 10 numara saymıyorum bile. hadi iyi kötü var diyelim.

    geçmiş tecrübeler gösteriyor ki, şampiyonluk yarışında ve avrupada beksiz dahi girebiliriz. bir ihtimal de birtakım çöpleri alıp, transfer yapmış olmak için yaparız. sonra da bu durumu unutup, başarısız oluncaokan hocaya ve farklı mevkide oynamaya çalışan oyuncuya laf ederiz. (zamanında rijkarda, hamza hocaya, fatih terime yapmıştık).

    umarım geçmiş tecrübeler tekrarlanmaz ve yönetim herkesi utandıracak çok doğru hamleler yapar. öyle ki transferlerin son 2 güne kalmış olmasını bile unuttururlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın