• 30
    samsunspor son maçlarda oldukça formda ve puanlar topladılar. açıkçası biraz kötü bir zamana denk geldiğini düşünüyorum. yeni teknik direktörleri markus gisdol ile kan uyumunu yakalamışa benziyorlar ve 21 ocak 2024 fenerbahçe samsunspor maçında aldıkları puanda öz güvenlerini arttırmış durumda. şu an takımın en formda ismi emre kılınç ve bize karşı da ekstra motive olacaktır.

    zor bir deplasman, her iki takımda son oynadıkları maçtan 4 gün sonra tekrar mücadeleye çıkacak. hafta içi hafta sonu yoğun bir fikstürden geçildiği şu dönemde takımların yıpranma seviyesini arttırır. samsun'un bize karşı nasıl bir oyun tercih edeceği sonuca doğrudan tesir edecektir. umarım biraz daha futbol oynamaya çalışırlar. takım ile ilgili en büyük endişem ise okan buruk'un yapılamayan transfer nedeniyle konsantrasyon problemi yaşaması eğer böyle bir şey olursa bu doğrudan takıma sirayet edecektir.

    son oynadığımız maçın ilk on birinden birkaç değişiklik olmasını bekliyorum. bunların çoğunun pozisyon değişikliği olması olası. davinson sol stoperde gerçekten aksıyor. onu daha rahat ettiği sağa almak kopenhag zamanlarında sol stoper olarak görev nelsson'u sola almak daha mantıklı görünüyor. son haftalarda yorulan kerem d. yerine de berkan ile başlamak mantıklı duruyor.

    beklediğim ilk 11; muslera, kaan, davinson, nelsson, bay, torreria, berkan, kerem, mertens, zaha, icardi
App Store'dan indirin Google Play'den alın