• 881
    hiçbir zaman haklı olmayan taraftardır. bu bilinçsiz, kontrolsüz ve tüketim bağımlısı kitlenin kulübe verdiği zarar potansiyeli milyonlarca eurodur.

    2022 yazı iyi hatırlansın. isteklerine uyulsa bugün dünya devine rekor bonservisle yolladığımız boey, o yaz kapı dışarı edilmişti. yine 2022 yazında bunların isteklerine uyulsa "o kansız" dedikleri okan hoca, bugün muhtemelen çağdaş atan yerine başakşehir'e dönmüştü. icardi'nin posası kalmıştı, mertens bastonla mı oynayacaktı, barış alper çöptü* düşündükçe örnekler sonsuza gidiyor. son bir tane daha vereyim ama, radamel falcao. adam gelsin diye yüzyılın yangınını çıkarmışlardı. sonuç galatasaray'ın kaybolan yılları oldu.

    bu adamlar futboldan da anlamaz, futbolcudan da anlamaz, hesaptan da anlamaz, planlamadan da anlamaz. sürekli istedikleri tek bir şey vardır, sürekli ve sürekli yeni oyuncu transfer edilmesi.

    transfer sezonu kapandığında da vakitlerini onu da alın bunu da alın diye haykır haykır öldükleri yatırımları fütursuzca (ve yıkıcı şekilde) eleştirip, takımın değerlerini değersizleştirmeye adarlar kendilerini. maç izlemeyi de bilmezler, öfke nöbeti geçirip sahada iyi kötü ter döken adamlara saldırıp havayı kirletirler.

    kendilerine en ufak bir laf söylenip takıma ve kulübe nasıl zarar verdikleri yüzlerine vurulunca papağandilleriyle uydurdukları eleştiri kültürü kavramının ardına sığınır, bir anda en haklı kendileri oluverirler.

    bütün bunlara rağmen değişmez, kaya gibi sağlam bir özellikleri vardır. bu arkadaşlar her şeyin en iyisini herkesten iyi bilirler. her şeyi bilen insanların ortak bir özelliği vardır bilirsiniz. işte ben onu söylemeyeceğim.

    son olarak benim kulübe bir önerim var. bu arkadaşlardan bir ekip kurulsun. önemli kararlar alınıyorken bu arkadaşlara da sorulsun. ve hemfikir oldukları her konuda ne diyorlarsa tam tersi yapılsın. üç seneye yeniden dünya deviyiz.

    hoş geldin en ofsayt entry. gurur duyacağım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın