• 880
    şimdi de kulübün şampiyonlar ligi geliri ile sacha boey’den elde edilen gelir üzerinden fuzuli hesaplamalarla ortalığı velveleye veren tipleme taraftar.

    60 milyon euro elde etmişiz de neden kulüp devre arası kulüplerin tok satıcıyı oynadığı, bire üç istediği anda bonservis saçmıyormuşuz. yahu arkadaş, madem finansal hesap yapıyoruz gel yazdan itibaren yapalım.

    yangınınızı yaptınız, yazın en keyiflisi sizdiniz. kulübün sadece bu sene yaptığı transferlere sadece bu yıl için ödediği maaş bedeli, imza parası gibi giderlerin toplamı yaklaşık 30 milyon euro. buna vergi, algı dahil değil tüm yüklerden arınmış net bedeller. vergisini de biz ödüyoruz. bonservis ve kiralama bedellerini de katınca neredeyse net 55 milyon euro sadece bu sezon katılanlara harcadık bile.

    gelen paranın yarısını sigara gibi içine çeken bankalar birliği anlaşmasını, bu anlaşmaya taksit taksit sürekli ödenen bedelleri, florya için yapılan yatırıma ayrılan büyük bütçeyi, geçmiş dönemden kalan oyuncuların maliyetini, sürekli ödenen faizleri, geçmiş dönem borçlarını, kemerburgaz’a harcanan parayı hesaba katmıyorum bile.

    noldu sizin hesaptaki 60 milyon euro? ortada 60 milyon euro yokken yapılan harcamaya gıkınız çıktı mı da şimdi ‘fikret orman paralar nerede’ diye gezen bjk’liler gibi transferin son anlarında ortaya çıktınız.

    ülkede herkes mini bir herbokolog. her şeyden herkes anlıyor. transfer istemekle alakası yok şu işlerin, bunların kafası bambaşka çalışıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın