• 876
    her transfer dönemi son günlerinde ortaya çıkmaları gösteriyor ki galatasaray yönetimleri hiç bir transfer döneminde işini son günlere bırakmadan bitirmiyor. hatta bazen son günde bitiremiyor. transfer dönemi başlayalı 3 hafta olmuş galatasaray bu süreçte 6 maça çıkmış. ekim ayından beri transfer yapılacağı belli olan sol bek transferi hala yok. boey sattığımızı gördüler fazla para istiyorlar vs. haberleri çıkıyor. 3 aydır neredesiniz kardeşim? sen oyuncunu satmadan çoktan bitmiş olması lazım bunun zaten. barış alper-kaan ayhan-berkan kutlu ile sol bekte oyun oynamaya çalışıyor hoca. avrupa-lig-kupa oynuyorsun, her mevkinin en az bir tane yedeği olması lazım. sadece lig oynayan takımda bile böyle. senin sağ bekin 1 tane. onu da devre arasında satıyorsun. yedeği alt yapı oyuncusu. bu sefer orada da aynı adamlarla idare etmeye çalışıyorsun.

    8 numara eksiği geçen seneden beri bas bas bağırıyor yazın 3 ay boyunca alamadın gittin son gün bulduğunu getirdin,patladın. daha eski dönemlerde fatih hocanın forvetsiz oynamak zorunda kaldığı devreler. yine forvet alamayıp son gün diagne'ye verilen 10-13m euro bonservisler. yaz yaz bitmez.

    maçlar,turlar,şampiyonluklar gidiyor şu plansızlık yüzünden. açın şampiyonlar ligi'nde ön eleme oynadığımız psv maçlarında fatih hocanın çıkmak zorunda kaldığı kadrolara bakın. bu sene şampiyonluğu verdin yazın alacağın sol beki ne yapayım ben şampiyonlar ligi gitmiş. üst üste 2-3-4 sene şampiyon olmadan maddi olarak toparlaması imkansız türkiye'de bir takımın.

    rakibin işi oluruna bıraksa sende ona göre devam edeyim yaza saklayayım dersin. adamlar djiku afrika kupasında, becao dönmedi daha sakatlık vs durumunda serdar aziz'e kalıyoruz diye gidiyor stopere bonucci alıyor, ne olur ne olmaz diye üstüne çağlar alıyor. orta sahada ismail yüksek-fred-szymanski-crespo seçenekleri var gidiyor krunic alıyor.

    gidin 10-15 savurun demiyor kimse, ama 2 bek+1 orta saha hoca 8 istiyorsa 8,10 istiyorsa 10 kiralık opsiyon mopsiyon almıyorsan cuma gününe kadar avrupa'yı da şampiyonluğu da satıyorsun demektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın