resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1858
    sözlüğün en kutsal değeri hale geldiği aşikar olan adamdır.

    sene sonunda bizim tartışmalarımızı hiç kaale falan almadan gidip milan takımı (mesela) ile sözleşme yaparsa, sanırım birkaç milyon galatasaray taraftarı da topluca milan taraftarlığına geçecektir.

    "şüphesiz ki herşeyin en doğrusunu o ve o'nun savunucuları bilir.
    geri kalan herkes kütüktür, onlara ne acıdır." yakında bu tür entryler görmeye de başlarız sanırım. töbe töbeee...

    gidin bir çay için, gelirken bize de getirin bir zahmet.

    şampiyon olamadı diye eleştirildiğini zanneden suntalar ise kendilerini kandırmaya devam etsinler. bu takım hangi maçta adam akıllı futbol oynamış sorusuna; uydurmadıkları , kendilerinin de inanabileceği bir cevap versinler.

    hala hayal tacirliği, hala vaatler vaatler.
    tamam şampiyon olamadın da, ilk 8'de yer alan takımlardan kaç tanesini kaç kere yenebildin 16 maçta? tamam şampiyon olmasın, her sene olmuyoruz zaten. iyi de bu adam bu takıma ne kazandırdı, ya da neyi kazandırma yolunda ilerliyor ?

    takımın oyununda gözle görülen ne tip bir değişiklik var? geçen yılların galatasaray'ı ile rijkaard'ın galatasaray'ı arasındaki farkları listelesek, artı hanesinde ne göreceğiz ? hiçbirşey.
    yok gelecek, yok umut, yok sabır.
    en azından 4-5 maç bu takımın bir düzen kurma yolunda ilerlediğini görsek tabii ki istediği kadar zaman onun olsun diyeceğiz.

    sevgili müritleri, acaba gariban denizlispor gibi takımlar dışında kime karşı geleceğe ışık saçan bir oyun oynadığımızı söyleyebilir mi? kaybettiğimiz maçlar da dahil. söyleyemezler. anca bize hakaret ederler. o kadar.

    bak allame-i cihan sana tekrar diyorum çünkü kafan basmıyor.
    "gelecek de gelecek" dediğiniz sisteme dair koca 1 sezonda herhangi bir emare gördünüz mü?
    bu sezon içinde gelişerek değişen ne var ? bak tam istenen seviyeye ulaşan demiyorum, azıcık da olsa gelişim emaresi olan ne var diyorum.

    hadi bana küfret sen iyisi. haz edenleri de çağır. topluca küfür edip ofsayt yağdırın. çok da fifi afedersin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın