• 72
    galatasaray ekmas'ın (ne yazık ki) başarısız koçudur

    https://x.com/...415785425768675?s=20

    hedef göstermek yada tepki için atmıyorum bu linki buraya. herkes gergin, taraftar kadar eminim koç da istememiştir 30 sayıdan maç vermeyi. insaf duygusu olan kimse vermek istemez. velhasıl, maç sonu gerginlikle bunların yaşanması doğru olmasa da olağan geliyor bana. ergin hocanın bile taraftarla ne kavgalarına şahit olduk.

    demek istediğim şey maalesef bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmaz ne koç için ne de yönetim ve taraftar için. maç sonu kendisine istifa sorusu sormuşlar ve istifa edecek bir durum yok demiş. iş inada binecek bence bundan sonra.

    ben aslında koç ve takımın arasındaki bağın koptuğunu düşünüyordum, yakın zamanda gelen 6 maçlık galibiyet serisi, akabine avrupa'da gruptan çıkmamız play-in'i geçmemiz vs. takımla koç yeniden kenetlendi ve armanın hatrına sezon sonuna kadar gerekeni yapmaya karar verdi diye düşünüyordum. hatta bu konuda entryler de girmiştim forumda. yanlış düşünüyormuşum, öyle bir şey yokmuş. yanılmışım hatta saçmalamışım, olaya fazla romantik bakmışım. koç ile yolların ayrılması artık kaçınılmaz bir durum ne yazık ki. bakalım, belki fenerbahçe maçını beklerler yolların ayrılması için. bugüne kadar 3 koça maaş verecek paramız yok bahanesiyle kivirdilar, yancılarına haber girdirdiler ama koçun taraftarla yaşadığı bu diyalog her şeyin sonu demektir bence.

    ilk geldiği zamanlar oynattığı basketboldan sonra kim derdi ki koç ile böyle bir sezon yaşanacak, böyle finalle yollar ayrılacak diye? pffff...

    (bkz: 30 ocak 2024 galatasaray dijon basketbol maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın