• 40
    bıktığım yönetici.

    bir insanın yaptıkları ile söyledikleri nasıl 180 derece farklı olur aklım almıyor.

    bildiğiniz üzere, eczacıbaşı ile yasemin güveli'nin sorunlarının arşa çıktığı biliniyordu.
    sonrasında artık nasıl bir teklif yaptıysak veya büyük ihtimalle yapmadık, yasemin çukurova'ya gitti.

    şimdi o kız, ligin maç başına en çok blok yapan oyuncusu. her röportajında bizim eski antrenörümüz ataman güneyligil için 'bu adam benim babam' modunda takılıyor.

    bu sürede bizim ise italyan smaçör ve orta oyuncu ile anlaşacağımız haberleri çıktı. yetmedi üstüne polina shemanov'yu aldık ki, kız neredeyse 2 yıldır voleybol oynamıyor. burada amerika'nın lise sonrası profesyonel voleybol ligi kurmasının ancak bu yıl gerçekleştiği de göz önüne alınmalı.

    koştur koştur, shemanova aldık. her maçı izliyorum, kız sahada yok. madem neden aldınız bu kızı? antrenmanda oyuncu eksiği mi vardı?

    1 hafta önce 3 tane haber var düşen. italyan smaçör, orta oyuncu ve smaçör shemanova.

    şimdi ise, artık mehmet cibara'nın kafasına saksı mı düştü ne olduysa, doğru yola geldiğine dair ibareler var twitter'da.

    https://twitter.com/.../1752053905339425119

    bu ilki. hoş burada bile hata var da artık bunaldım yazmayacağım. ben derya cebecioğlu diye yalvarırken, vakıfbank aldı. hala daha yerli smaçör arıyorsanız, öncelik saliha şahin olmalı. sanki takımı tamamladınız da geleceğe yönelik hamle geliyor. neyse hiç yoktan iyidir. ilkin sude liza yapacaksanız, o da olur.

    https://twitter.com/.../1752023393682038872

    ikinci hamle. bizim mehmet bey'in gözüne istatistik sokmadan oyuncu almıyor galiba. selam, 1 ay önce ıskarta'ya çıkmış milli orta oyuncusu şimdilerin blok kralı. scouting'inize yanayım. alabileceğinize gram inancım yok, ama hadi bakalım.

    geldik önemli soruya. italyan smaçör ve orta oyuncuyu kaç yıllık alacaksınız da, gelecek sezona farklı bir rota çiziyorsunuz? inşallah bu anlaşmalar 6 aylıktır...

    madem acil bir ihtiyacınız yoktu, bu arzum tezcan ve shemanova'yı niye aldınız? babanızın parası mı? niye oynatmıyorsunuz?

    gelecek yıl için alexia ve van aalen'i umarım kaçırmazsınız. birisi zaten eski oyuncumuz, ilkin'in kankası...
    diğerini de vakıfbank'a yükselten koç elinizde. o kadar da kabiliyetsiz olamazsınız değil mi?

    inşallah doğru dürüst bir şeyler yapmaya başlarsınız, bunlar gaz alma seansı değildir. eğer her şey pozitif ve dediğim gibi gerçekleşirse, kulüp kazanır. yok gaz almaysa, rabbim sizi bu taraftardan korusun.

    edit: bihter'in performansı arttı, ancak kusura bakmasın yedek liberoluktan öteye geçemez. bir tane de yabancı libero umarım alırsınız.

    gelecek sene en ideal kadro:

    pasör: van aalen/?
    libero: ?/bihter
    pasör çaprazı: alexia caratasu/?
    smaçörler: ilkin/?/liza/sude
    orta oyuncu: yasemin/ayçin

    bakın yukarıdaki örnekte tek yabancı var. kalan 3 hakkınızla istediğinizi yapabilirsiniz. tabii 1 tane de ilk 6'ya libero getirirsiniz, şampiyon olamayız belki ama rekabet edebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın