resim
Kazımcan Karataş
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Bek
Yaş:21
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 1541
    kendisine verilen şans, belki o şansı hakeden başka alt yapı oyuncularının ya da scout transferlerinin önünü kesiyor. bir de bu açıdan bakın. futbolcumuz hakkında olumsuz konuşmaktan nefret ediyorum. son dakikaya kadar kendi assetimiz ve buna sahip çıkmalıyız zihniyetindeyim. sadece gereksiz övgüler galatasaray'a zarar verince, konuşmam gerekiyor gibi hissediyorum.

    kendisine verilen şans çok ama çok fazla. bunu kullanamadı. artık önümüze bakalım. yani 1000 tane bu yaşlarda yerli futbolcu varsa dünyada. galatasaray bunların 5 tanesini alıp değerlendirebilir. şans verebilir. kadroya dahil edebilir. kerem'in döndüğü yer ortada, barış'ın döndüğü yer ortada. 3. ligde yolu, tuvaleti olmayan sahalarda top oynayarak aldılar bu formayı. barış ne kadar bazen kızdırsa da kendine forma için rolünden vazgeçiyor. yeter ki o sahada olayım diyor.

    yani özetle demek istediğim olmuyorsa olmuyor. gereksiz yere takıldık kaldık. koy fb, bjk transfer olamaz maddesini. gitsin istediği yere. hiç sanmıyorum ama belki oralarda tutunur. biz kendi işimize bakalım. ben mesela eyüp hakkında konuşmak istiyorum. bayern altyapısından oyuncumuz var. barcelona tarafından alınmış wonderkidimiz var. yani ne bileyim. başka 20 yaşında bir bek transfer edelim onu bekleyelim. bir forma bu kadar ayağına gelmişken alamayan biriyle artık vakit kaybetmeyelim ne olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın