• 54
    eleştiri falan yapmayan yazar, bu 4. sefer oluyor galiba başlığına yazdığım ama kendisi yalan yanlış şeyleri durmadan tekrar ederek doğrulatmaya çalışıyor, olmayan olayları varmış gibi gösteriyor ve bunu ısrarla yapıyor. oyuncuları ve yöneticileri eleştirmiyor, yalan yanlış yeriyor. ben de sevmiyorum bazı oyuncuları ama oyunculara hakaret edenleri savunmuyor, oyunculara hakaret etmemeye çalışıyorum. arkadaşımız kendi yönetimine ve oyunculara hakaret etmeyi seviyor, hakaret edenleri savunuyor ve ısrarlı şekilde kendini de aklamaya gidiyor, aklamaya gitme sebebi de suçluluk duygusundan başka bir şey değil. olayları sulandırdığının ve abarttığının farkında ama mehmet demirkol gibi sözünden dönmek istemiyor

    muslera ilk gelen topları gol yiyor dedi sene başından beri külliyen yalan, her maç ama her maç bunu ısrarla tekrar etti.
    erden timur hakkında durmadan basına düşen yalan haberleri buraya taşıyıp yalanları süslemekten bıkmadı.
    zaha'ya taktı, yine yalanlarla üzerine gitti, iyi oynarken bile sallıyor kötü oynadığı gün için fırsat kolluyor.
    icardi'ye sallamalarını yazmak bile gereksiz, galatasaray'ın her değerine karşı sıkıntısı olduğu için icardi de gözden kaçamazdı.
    ziyech'in ayağının dönme noktasına geldiği pozisyon üzerinden yönetime salladı en dar açıdan.
    torreira'ya hiç girmeyeceğim çünkü kendisi farkında ve siliyor entryleri, 0 gol katkısı diye eleştirdiği adam olmasa her maç 2 gol yiyeceğiz en az ama önemli değil önliberonun asli görevi de gol atmak sonuç olarak.
    (bkz: #3824906) mesela bu fred övmesi, fred bu sene ligde gol atamadı ama yine yalan maliyetler üzerinden kendi oyuncusunu eleştiriyor, gol atamadığı için, neredeyse 0 gol katkısı olduğu için fred eleştirmiyor. gol atması önemli değil fred'in ama iş torreira gelince skor üretmek önemli. kendisi bal gibi de biliyor buradaki maliyetlerin olmadığını, bonservis veremediğimizi ama yönetimi eleştirmek varken, zaha eleştirmek varken fırsat kaçırılır mı, eleştiri mi demiştim, pardon yerme.
App Store'dan indirin Google Play'den alın