• 1
    enflasyon, kur gibi ekonomik göstergeler sebebiyle en ucuz kategorideki kale arkası üst tribünlerin** bile en az 13-14 bin tl fiyat aralığında olacağını düşündüğüm kombinelerdir. bir de genel satış günü geldiğinde sportif başarı konusunda hangi noktada olacağımız da bu fiyatları ve arz-talep dengesini direkt etkileyecektir.

    13 mayıs 2023 günü genel satışa çıkan 2023-2024 kombine kart fiyatları şu şekildeydi:

    https://gss.gs/gwn.jpeg

    kulüpten okuyan bir yetkili varsa kendisine sesleniyorum: "2023-2024 sezonundaki maçların en az %80'ine gelmeyenlere bırakın indirimi, öncelikli yenileme hakkı dahi verilmemelidir." tribündeki fotoğraf ve video çekilme manyağı, kendi oyuncusunu ahlaksızca yuhalayan, maç boyu oturan ruhsuz tiplemelerden ilk etapta bu şekilde kurtulabilir, tribünleri harbi taraftarlarımız ile doldurabiliriz.

    (bkz: ali sami yen arena/#3837814)

    bir de bu stat planı bu kombine satış döneminde artık revize edilmeli ve koltukların üzerine kendi numaraları dışında blok numaraları da yazılmalıdır. her maç kendi yerimde bulunduğum halde "burası bizim yerimiz" diye dibime kadar gelip biletindeki numaralara bile bakmaya tenezzül etmeyen tiplemelerden, hangi blokta görev aldığını dahi bilmeyen turuncu yelekli stewardlardan gerçekten yoruldum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın