• 24
    "galatasaray'da cuma gününe kadar iki transferin açıklanacağını düşünüyorum. sağ bek ve sol bek olacaktır bu transferler" cümlesini kopyala-yapıştır yapıp, sosyal medyada haber diye önümüze koyan gazeteci grubu.
    galatasaray cuma gününe kadar iki transfer yapacakmış, habere bakar mısınız? bu transferler de bek oyuncuları olacakmış. allah allah, ne kadar da enteresan. böyle bir şeyin olabileceğini hiçbirimiz tahmin etmiyorduk; demek uefa avrupa ligi kadro listesinin son günü olan 2 şubat'a kadar (tamamen tesadüf bir tarih olsa gerek!), galatasaray iki bek transferi açıklayacakmış. çok şaşırdım bu müthiş habercilik karşısında. haberin içerisindeki "düşünüyorum" fiili de son bir manevra payı bırakmak adına, olur da yönetim çarşafa dolanırsa, "ben haberde bir kesinlik ifade etmemiştim zaten" diyebilmek için.
    iki bek alacakmışız. üstelik de cuma gününe kadar alacakmışız, vay be (başka bir tarih seçeneği var sanki). gerçekten çok şaşkınım, gizleyemiyorum bunu bir türlü. bu istihbaratın olağanüstü bir çabanın sonucunda elde edildiğinden eminim; bu bilgiyi bizlerle paylaşan her bir galatasaray muhabirinin alnından öpüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın